Routebeschrijving0172 571 267Direct reserveren

Over ons

Al vier generaties Tijsterman!

Al vier generaties lang is restaurant Tijsterman in handen van de Nieuwkoopse familie Tijsterman. Sinds 1937, het moment dat opa Tijsterman de deuren open deed,  is dit de plek om te genieten van de lekkerste gerechten en het mooiste uitzicht. In 2018  is er door Willem Tijsterman volop stilgestaan bij het 80 jarige bestaan van zijn zaak. Na het vertrek van Natuurmonumenten  eind 2018 heeft Willem Tijsterman besloten om er weer een schepje bovenop te doen en met veel energie de zaak weer volledig om te bouwen als horecabedrijf. Met deze enorme horeca mogelijkheden doet in 2020  de vierde generatie Tijsterman intrede in de zaak en is Mathijs Tijsterman bij zijn vader in de zaak gestapt.

Restaurant de Hooiberg en terras

Ons restaurant is gevestigd in de gezellige hooiberg. De uiterlijke kenmerken zijn nog altijd zichtbaar maar de amibiance is aangepast aan deze tijd en heeft een warme en gezellige sfeer.

Het grote terras biedt een prachtig uitzicht over de Nieuwkoopse Plassen en bij mooi weer kunt u hier genieten van de lekkerste gerechten die worden bereid vanuit de buitenkeuken.  Wij hebben het terras gedeeltelijk voorzien van een overdekte serre en bij minder goed weer is het hier met heaters en sfeerhaarden heerlijk vertoeven!

De Deel en de Stee

De Deel  en de Stee zijn onze nieuwe sfeervolle ruimtes. Deze multifunctionele moderne ruimtes zijn ruimtes waar u uw veragdering, feestelijke bijeenkomst, condeleance, congres of andere bijeenkomst kan geven.