Routebeschrijving0172 571 267Direct reserveren

Over ons

Al vier generaties Tijsterman!

Al vier generaties lang is restaurant Tijsterman in handen van de Nieuwkoopse familie Tijsterman. Sinds 1937, het moment dat (overgroot) opa Willem Tijsterman de deuren open deed,  is dit de plek om te genieten van de lekkerste gerechten en het mooiste uitzicht. 

Proeflokaal Tijs ( ons winterconcept ) 

Een Café met huizelijke sfeer voor jong en oud! Lekker spelletjes spelen, Poolen of gezellig genieten van heerlijke gerechten voor een heerlijke prijs! Daarnaast hebben we een grote variatie(50+) aan speciaalbieren  heerlijke wijnen en andere dranken.

Het proeflokaal is geopend vanaf 16:00 uur tot 22:00 uur. op vrijdag en zaterdag kunt u naar binnen tot 0:00 uur en sluiten we om 1:00 uur

Deze zaal is ook perfect voor feesten en partijen vanaf 50 tot 150 personen

Restaurant de Hooiberg en terras

Ons restaurant is gevestigd in de gezellige hooiberg deze gebruiken we in het najaar alleen voor de lunch. De uiterlijke kenmerken zijn nog altijd zichtbaar maar de amibiance is aangepast aan deze tijd en heeft een warme en gezellige sfeer. Deze zaal leent zich ook voor feesten en partijen.

Het Terras

Het grote terras biedt een prachtig uitzicht over de Nieuwkoopse Plassen en bij mooi  en zelfs minder mooi weer kunt u hier genieten van de lekkerste gerechten die worden bereid vanuit de buitenkeuken.  Wij hebben het terras gedeeltelijk voorzien van een nieuwe (flexibele) overkapping, de Serre. 

De Stee

De Stee is onze kleinste zaal ideaal voor kleine bijeenkomsten tot 25 personen, ideaal voor uw zakelijke bijeenkomsten.