Over ons

 

Drie generaties Tijsterman
Al drie generaties lang is restaurant Tijsterman in handen van de Nieuwkoopse familie Tijsterman. Sinds 1937 is dit de plek om te genieten van de lekkerste gerechten en het mooiste uitzicht. 

Restaurant en terras
Het restaurant is gevestigd in de voormalige hooiberg van het boerenbedrijf. De uiterlijke kenmerken uit die tijd zijn nog altijd zichtbaar maar het interieur is aangepast aan deze tijd en heeft een warme en gezellige sfeer.

Het grote terras biedt een prachtig uitzicht op de Nieuwkoopse Plassen en bij mooi weer kunt u ook hier genieten van de lekkerste gerechten. Wij hebben het terras gedeeltelijk voorzien van een mooie overkapping en bij minder goed weer is het hier met heaters toch heerlijk vertoeven!

Bezoekerscentrum Natuurmonumenten
Tegen over ons restaurant zit het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten. Tijdens uw verblijf bij ons kan u vrijblijvend binnen lopen om een kijkje te nemen. Er is voor jong en oud van alles te zien en te leren over het Nieuwkoopse natuurgebied. Van spelletjes tot aquaria maar ook voor een maandelijks wisselende expositie kan u hier terecht.  Sluit uw bezoek af met een mooie souvenier uit hun winkel en maak uw dag compleet! Voor meer informatie en hun openingstijden klik hier.


Adres en contact
Dorpsstraat 116 2421 BC Nieuwkoop. Wilt u telefonische informatie of reserveren? Telefoon: 0172-571267 
 

Openingstijden 
  • Maart/juni - dinsdag t/m zondag vanaf 10.00 uur
  • Juli/augustus - elke dag vanaf 10.00 uur tot 22.00 uur
  • September/oktober - dinsdag t/m zondag vanaf 10.00 uur
  • November/februari - woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur

Reserveren
 

Deel deze pagina