Routebeschrijving0172 571 267Direct reserveren

Over ons

Al vier generaties Tijsterman!

Al vier generaties lang is restaurant Tijsterman in handen van de Nieuwkoopse familie Tijsterman. Sinds 1937, het moment dat (overgroot) opa Willem Tijsterman de deuren open deed,  is dit de plek om te genieten van de lekkerste gerechten en het mooiste uitzicht. 

Restaurant de Hooiberg 

Ons restaurant is gevestigd in de gezellige hooiberg deze gebruiken we in het najaar alleen voor de lunch. De uiterlijke kenmerken zijn nog altijd zichtbaar maar de amibiance is aangepast aan deze tijd en heeft een warme en gezellige sfeer. Deze zaal leent zich ook voor feesten en partijen.

Het Terras

Het grote terras biedt een prachtig uitzicht over de Nieuwkoopse Plassen en bij mooi  en zelfs minder mooi weer kunt u hier genieten van de lekkerste gerechten die worden bereid vanuit de buitenkeuken.  Wij hebben het terras gedeeltelijk voorzien van een nieuwe (flexibele) overkapping, de Serre. 

De Deel

Dit is onze feestzaal voor zakelijke of familie/vienden bijeenkomsten tot 150 personen. 

Proeflokaal Tijs (alleen in de wintertijd)

Als de dagen korter worden en de winter tijd gaat in dan openen wij proeflokaal Tijs. Hier kan je gezellig genieten van de lekkerste speciaalbiertjes, gerechten, wijnen en cocktails. We organiseren ook proeverijen en gezellige live muziek avonden. Houd daarvoor onze agenda in de gaten. 

De Stee

De Stee is onze kleinste zaal ideaal voor kleine bijeenkomsten tot 25 personen, ideaal voor uw zakelijke bijeenkomsten.