Routebeschrijving0172 571 267Direct reserveren

Contact

Restaurant Tijsterman
Dorpsstraat 116
2421 BC Nieuwkoop
0172 571 267 (Wilt u een tafel reserveren, dan vragen wij u dit online te doen)          contact@restaurant-tijsterman.nl

Zeker zijn van een plekje?

Dan vragen wij u te reserveren via de (Formitable knop rechs onder in uw scherm). Het kan zijn dat op drukke dagen uw tafel nog niet direct vrij is. Wij vragen dan ook uw begrip hiervoor. Speciale verzoeken omtrent specifieke plaatsing houden wij geen rekening mee.

Oplaad mogelijkheden

Oplaad punten voor u elektrische auto of fiets worden binnenkort gerealiseerd.

Parkeer mogelijkheden

Er zijn op ons terrein een ruim aantal plekken beschikbaar. Heeft u uw fietsen, kano of supplank mee om de omgeving te ontdekken? Graag vragen wij u dan de auto elders in het dorp te parkeren om zo voldoende parkeerplekken vrij te houden voor onze gasten.

Hond mee?

Dat vinden wij gezellig! Wel vragen wij u uw trouwe viervoeter aan te lijnen en dat die geen geluid/geur overlast veroorzaakt.

Roken

Roken is natuurlijk binnen niet toegestaan. Op ons open terras mag gerookt worden, wel vragen wij u andere gasten te respecteren en niet voor overlast te zorgen.

Overige vragen?

Het kan voorkomen dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn, het personeel is dan hard bezig om het al onze gasten naar de zin maken. Onze excuses als u hier onverhoopt tegen aan loopt. Wij vragen dan ook of u online wilt reserveren en partijaanvragen te doen.

Reserveren

Wilt u een bijeenkomst organiseren voor een grotere groep? 

Vul dan het onderstaande formulier in.