ZomerWinter
Routebeschrijving0172 571 267Direct reserveren

Over ons

Al drie generaties lang is restaurant Tijsterman in handen van de Nieuwkoopse familie Tijsterman. Sinds 1937 is dit de plek om te genieten van de lekkerste gerechten en het mooiste uitzicht. In 2018 vieren wij ons 80 jarig bestaan! 

Restaurant en terras

Het restaurant is gevestigd in de voormalige hooiberg van het boerenbedrijf. De uiterlijke kenmerken uit die tijd zijn nog altijd zichtbaar maar het interieur is aangepast aan deze tijd en heeft een warme en gezellige sfeer.

Het grote terras biedt een prachtig uitzicht over de Nieuwkoopse Plassen en bij mooi weer kunt u hier genieten van de lekkerste gerechten die worden bereid vanuit de buitenkeuken. De kamado joe's doen hier goed hun best. Wij hebben het terras gedeeltelijk voorzien van een overdekte serre en bij minder goed weer is het hier met heaters en sfeerhaarden heerlijk vertoeven!

Bezoekerscentrum Natuurmonumenten

Tegen over ons restaurant zit het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten. Tijdens uw verblijf bij ons kan u vrijblijvend binnen lopen om een kijkje te nemen. Er is voor jong en oud van alles te zien en te leren over het Nieuwkoopse natuurgebied. Van spelletjes tot aquaria maar ook voor een maandelijks wisselende expositie kan u hier terecht.  Sluit uw bezoek af met een mooie souvenier uit hun winkel en maak uw dag compleet! Voor meer informatie en hun openingstijden klik hier.