Referenties

Op deze pagina vindt u een aantal referenties van gasten die bij ons langs kwamen. De referenties zijn afkomstig van onze Facebookpagina of van gasten die ons een mail hebben gestuurd.

 

Beste meneer Tijsterman,

Het 60 jarig huwelijksfeest van mijn ouders is heel gezellig geweest.
Iedereen vond het een sfeervolle locatie en
het eten was echt heel erg lekker!
Ook de bediening was keurig met een extra pluim voor Babet.

Het was een geslaagd feest!
Onze hartelijke dank hiervoor.

Met vriendelijke groet,
Annemieke Pordon- van Kooten

 


 

Beste Dennis,

Ik wil je toch nog een keer extra bedanken voor de geweldige middag/avond.
Iedereen heeft genoten en ik heb alleen maar positieve berichten gehoord.
Alles klopte, het eten en de bediening was heel erg goed.

Ook een rekening meegekregen die niets te wensen over liet, wat ons betreft.
Nogmaals mijn hartelijke dank en wie weet tot ziens.

Met vriendelijke groet,
Wilma Weidgraaf 

P. van Egmond
Datum van bezoek: 2 sep. 2016

 Wat een geweldige uitstraling heeft dit restaurant. Voor ± € 50/pp kan je eigenlijk nooit meer zeggen: "wat een slechte avond heb ik gehad". Ism Natuurmomumenten is er heel veel te zien en te doen.

 


 

Richelle K.
Datum van bezoek: 2 aug. 2016

Ondanks het weer hebben we een heerlijke dag gehad in Nieuwkoop. We zijn met zijn vieren in de ochtend al in dit mooie restaurant begonnen met een ober, die een glimlach had waar onze dag al niet meer van stuk kon. Op zijn advies ook de Appelgebak bij, gelukkig een echte cappuccino, genomen en daar kregen we geen spijt van, echt een aanrader dus!

In de namiddag zijn we hier weer terug aan gekomen na een heerlijke middag op de plas. Lekker warm kunnen worden bij de openhaard die gelukkig brandde met dit weer ondanks dat het augustus is, maar goed dat is Nederland.

We hebben deze dag afgesloten met een heerlijk diner met een uitstekende verzorging van twee lieve dames. Mijn voor gerecht Gravad Lax was heerlijk vers en goed gekruid en het hoofdgerecht van mijn man de kalfsoester was van uitmuntende kwaliteit en juist bereid en mijn man is zelf altijd slager geweest dus dat wil wat zeggen.

De desserts hoe leuk ze ook gepresenteerd worden aan tafel gingen er helaas echt niet meer in. Daar moeten we volgende keer toch even een gaatje voor over houden. 

 


 

Bram T.
Datum van bezoek: 25 jul. 2016

 Al weer twee jaar niet meer geweest, en dat is dus stom. We hadden hier vaker moeten komen. Vandaag hier geweest, en natuurlijk is het decor een vette 10 met een griffel. Zon, de waterkant en een prachtig uitzicht met een beetje wind. Wat wil een mens nog meer. En dan de bediening. Iets wat ik zelden doe ,maar nu dan toch echt een vette 10. De jonge dame die ons bediende was van alle markten thuis, ze had verstand van kunst, van China maar bovenal verstand van het heerlijke eten en de wijn. Wat een kanjer !!! En het eten was gewoon goed en prima verzorgd. Complimeneten !

 


 

Fred G.
Datum van bezoek: 7 jul. 2016

 Met zijn beidjes heerlijk geluncht : de Visserslunch(verschillende soorten gerookte vis en garnalen met lekker brood en sausje).De Chardonnay smaakte ook bijzonder goed.Een vriendelijke, vlotte bediening . Wat een prachtige locatie zo vlak bij de Plas!

 


 

Jasper V.
Datum van bezoek: 4 jul. 2016

Geluncht bij Tijsterman op de heenweg en op de terugweg gedineerd bij LKKR, een zaak van dezelfde eigenaar. Beide keren is zeer goed bevallen. Bediening attent en aanwezig op de juiste momenten. De locatie bij Tijsterman is echt fantastisch zo aan het water. Lekker broodje met Reypenaer kaas en mijn vriendin een tosti. Heerlijke cappuccino ook trouwens. Meisjes die ons bedienden deden het echt keurig! Bij LKKR ook een heel fijn terras en lekkere hamburgers en biefstukreepjes gegeten!

 


 

Tea B.
Datum van bezoek: 17 jun. 2016

 Zeer geslaagd personeelsuitje met 95 personen bij restaurant Tijsterman in Nieuwkoop aan de plas. Het restaurant heeft een fantastisch terras. Vriendelijke bediening, een prima gevarieerd barbecuebuffet gevolgd door een uitgebreid toetjes buffet. 

 


 

2406sloot41
Datum van bezoek: 26 mei 2016

We hebben heerlijk gegeten, maar vond de keuze niet heel ruim met de shell bon. Je kan uit 3 voor en 3 hoofdgerechten kiezen. Maar als je geen vis lust, dan valt er al een keuze af. Maar heerlijk gegeten. Toetjes keuze word zeer mooi opgediend. Groot dienblad met meerdere toetjes waar je 1 uit mag kiezen. Personeel is zeer vriendelijk.

 


 

Rappelman

Datum van bezoek: 24 mei 2016

 Via SHELL bonnen hier terecht gekomen. Een echte aanrader. Ruime keuze uit het "Nieuwkoops genieten menu". De bediening was erg vriendelijk. Niet nadrukkelijk aanwezig. Aanwezig wanneer het nodig was. Leuke inrichting met zicht op de plas. De zalm ( 2 soorten ) voortreffelijk. Hoofdgerecht (snoekbaars /kalfsoester) heerlijk. En als klap op de vuurpijl keuze uit het originele dessert plateau

Deel deze pagina