Outdoor Activiteiten

Met uw familie, vrienden of collega’s samen op het water?

De Nieuwkoopse plassen is een uniek natuurgebied in het Groene Hart. Centraal gelegen in de  driehoek Rotterdam-Amsterdam-Utrecht. Ver weg van de drukte en toch heel dichtbij! Met onze activiteiten op en rond het water laten wij u de prachtige natuur van de Nieuwkoopse Plassen ontdekken. Ook voor de meer actieve personen onder u bieden wij de leukste uitjes op en rond het water. Bij slecht weer hebben we een prachtig alternatief om in die situatie achter de hand te hebben. Wij doen dit in samenwerking met Be A Team Evenementen.  

Gedurende de 'winterstop' kan er in de maanden november - februari niet gevaren worden. Zolang er geen ijs ligt op de Nieuwkoopse Plassen varen onze  verwarmde salon- rondvaartboten het gehele jaar.  Dit geldt ook voor de SUP workouts!

Onze outdoor activiteiten worden altijd gecombineerd met een hapje en een drankje. Zie onder Meer Informatie de prijzen voor de diverse mogelijkheden!

Onderweg genieten van een goed gevulde picknickmand aan boord of na afloop een gezellige borrel met barbecue of diner op ons prachtige terras aan het water of in ons gerestylde restaurant.  Klik op onderstaande foto's en bekijk onze leuke activiteiten! 

 

Nieuw!

 

Deel deze pagina