Groepen en partijen

 

Bent u op zoek naar een leuk familie- of bedrijfsuitje? Stop met verder zoeken; wij hebben alles in huis! Prachtig restaurant, terras aan het water, heerlijk eten en drinken. Het gebruik van biologische producten vinden wij heel belangrijk.

Het seizoen voor onze outdoor activiteiten is ook weer geopend! Het terras is vernieuwd en ons team is er weer helemaal klaar voor.

Onze locatie is dé ultieme start voor leuke outdoor activiteiten! Veel is mogelijk; gps tochten, sup workouts, kano- en roeitochten, prachtige vaartochten met onze salonboten, cabriorally, fietsen- en wandelen.  Kijk snel naar ons aanbod onder Outdoor Activiteiten.

Ook in het naseizoen en de winter zijn we graag uw 'thuishaven' voor een familiefeest, een netwerkborrel, brainstormsessie, avondfeest, kerstbijeenkomst, eindejaars- of nieuwjaarsborrel. 

Condoleance ontvangst

Bij een overlijden van een dierbare moeten er vaak in korte tijd veel beslissingen genomen worden. Wij nemen u deze zorg graag uit handen.

Bel ons voor meer informatie en wij maken graag voor u een voorstel op maat.

Bekijk onderstaande menukaart

Reserveren


 

 

Mosselen, ze zijn er weer!

Restaurant Tijsterman is al jaren ambassadeur van Prins en Dingemanse, het topmerk uit Yrseke. Een waar keurmerk voor onze gasten om zeker te zijn van alleen de allerbeste kwaliteit mosselen! 

Wij mogen als enige van het Groene Hart de gold kwaliteit mosselen presenteren!

En…dat is te merken, want ze zijn voor onze liefhebbers niet aan te slepen. Dagelijkse worden ze supervers aangeleverd!

Dus vanaf nu tot einde van dit jaar de lekkerste en volste mosselen en de kwaliteit is superieur.

 

Deel deze pagina