Routebeschrijving0172 571 267Direct reserveren

Zelf uw eigen koers varen

Met een elektroboot op de Nieuwkoopse plassen

Geen spelelement, maar gewoon met uw collega's, vrienden of familie al varend relaxed genieten van het prachtige natuurschoon van de Nieuwkoopse Plassen. U zult niet verdwalen, want u krijgt van ons een duidelijke vaarroutekaart mee met vier verschillende vaarroutes. Bij jachthaven Plaszicht kunnen de elektroboten worden gereserveerd.

Kiest u voor elektroboten?

In een elektroboot kunnen 7 à 8 personen met elkaar varen. Het relaxte genieten is pas helemaal compleet als u bij terugkomst nog heerlijk nageniet op ons terras aan de plas met één van onze arrangementen. (Barbecue vanaf 20 personen) Vertrek- en aankomsttijden zijn vrij. De kortste vaarroute duurt minimaal 2 uur.: 

 

Culinaire aanvullingen:

Koffie drinken?

Voor of na het varen lekker koffie drinken? Dat kan bij Tijsterman! Wij serveren u 2x een kopje koffie/thee met gesorteerd gebak voor € 9,00.

Picknickmand mee?

Tijdens het varen genieten aan boord van allerlei lekkers? Wij geven u graag een picknickmand mee voor onderweg. In de picknickmand zitten luxe belegde broodjes, wraps, hand fruit, koffie, thee en jus de orange. De kosten hiervan zijn € 13,50 per persoon, voor minimaal 4 personen.

Gezellig afsluiten

Wat dacht u van een gezellige afsluiting in "de Deel" of  op ons ruime terras met magnifiek uitzicht op de Nieuwkoopse Plassen? U kunt bij ons genieten van een lekkere high tea, een borrel met iets lekkers erbij of bijvoorbeeld een diner of een  barbecue buffet (vanaf 20 personen) ?

 

Let op in de zomermaanden is de verhuur van boten enorm druk, u moet op tijd reserveren, of rechtstreeks de jachthaven contacten. Dat kan via  telefoonnummer 0172-571786 of per email contact@tijstermanboten.nl