Routebeschrijving0172 571 267Direct reserveren

Varen, wandelen en fietsen voor de echte natuurliefhebbers!

Een prachtig arrangement voor wie van de natuur houdt! Vanaf ons restaurant kunt u instappen in één van onze fraaie salonboten – Barbarella en Annabel - en genieten van onze unieke Nieuwkoopse Plassen. Onze gids vaart mee en vertelt u er alles over.

Tijdens de vaartocht wordt er afgemeerd bij de Hollandse Kade voor een bezoek aan ‘Lusthof De Haeck’. Dit natuurgebied is 11 ha groot en is in 1933 aangekocht door Dr. Teupken met de bedoeling om van de daar aanwezige rust te genieten. Dit moerassig stukje natuurgebied met verschillende legakkers en omzoomd door stroken water herbergt vele soorten zeldzame planten waarbij we zowel inheemse als ook uitheemse soorten kunnen aantreffen. In de periode 15 juni t/m 15 augustus is het extra genieten omdat dan het grote veld met waterlelies in bloei staat. 

Bovenstaand arrangement (salonboot exclusief voor uw gezelschap gereserveerd) wordt altijd gecombineerd met een hapje en een drankje. Vooraf of tijdens de vaartocht of na afloop kunt u genieten van een lunch, brunch, high tea of diner. Voor een groep vanaf 20 personen kunt u genieten van een heerlijke barbecue op ons prachtige en gedeeltelijk overdekte terras.

Reserveer deze activiteit

Fiets-en wandelplezier en geniet van onze leuke actie!

Tweede kop koffie gratis bij koffie + ambachtelijk gemaakte appelgebak! U betaalt dan geen € 7,45 maar slecht € 5,10. (Uiteraard geldt hetzelfde voor thee + appelgebak) Na afloop kunt u ook nog ‘s in ons restaurant t/m december genieten van de huidige actie: 2-gangen keuzemenu voor slechts € 19,50. Voor meer informatie: www.restaurant-tijsterman.nl

Wandelroutes:

Fietsroutes: Struinen en Vorsen

Deze lopen langs Tijsterman:

Zie ook de website van Struinen en Vorsen

Fietsroute Natuurmonumenten:

Deze fietsroute begint bij Natuurmonumenten. De fietstocht van 20,7 km voert je langs de plekken rondom de Nieuwkoopse Plassen waar de schilders van Haagse School anderhalve eeuw geleden hun inspiratie vonden.