Routebeschrijving0172 571 267Direct reserveren

Suppen / Stand up padling

Kiest u voor suppen?

Het SUPPEN is momenteel ontzettend populair,  het is leuk, gezond, sportief en voor iedereen heel gemakkelijk te leren.

Suppen "op eigen houtje"'

Vanuit onze haven kan je gemakkelijk opstappen om zelf met een routekaart het water op te gaan. Vertrek- en aankomsttijden zijn vrij. Zo kan je het Nieuwkoopse plassengebied met al haar schoonheid verkennen. Huurprijs supboard (incl. vaarroute):

  •  8 - 40 personen twee uur € 30,00 per persoon

Sup clinic

Ga op pad met onze enthousiaste intructeur om allerlei trucjes en technieken te leren op het supboard. Voor grotere groepen kun je zelfs gebruik maken van het uniek Group Supboard! (6-8 personen) Je maakt een inspirerende tocht waarbij jullie ook nog kunnen kiezen om een mooie afsluiting te maken met een spectacualair Sup Waterpolo spel! De kosten voor de supclinic zijn:

  • 8 tot 40 personen: € 32,50 per persoon

Culinaire aanvullingen:

Koffie drinken?

Voor of na het varen lekker koffie drinken? Dat kan bij Tijsterman! Wij serveren u 2x een kopje koffie/thee met gesorteerd gebak voor € 9,00.

Picknickmand mee?

Tijdens het varen genieten aan boord van allerlei lekkers? Wij geven u graag een picknickmand mee voor onderweg. In de picknickmand zitten luxe belegde broodjes, wraps, hand fruit, koffie, thee en jus de orange. De kosten hiervan zijn € 13,50 per persoon, voor minimaal 4 personen.

Gezellig afsluiten

Wat dacht u van een gezellige afsluiting in "de Deel" of  op ons ruime terras met magnifiek uitzicht op de Nieuwkoopse Plassen? U kunt bij ons genieten van een lekkere high tea, een borrel met iets lekkers erbij of bijvoorbeeld een diner of een  barbecue buffet (vanaf 20 personen)?