Routebeschrijving0172 571 267Direct reserveren

Sail en Fun

Kiest u voor sail en fun?

Sail en fun is het zeilarrangement dat uitstekend geschikt is voor een geslaagde personeelsdag! Het uitje Sail en Fun is een actief zeilprogramma waarbij de gasten zelf zeilen met BM'ers. Voor zowel de ervaren als niet ervaren zeilers is het zeilprogramma Sail en Fun een verrassend en vermakelijk arrangement!

Na het welkomstwoord worden de gasten verdeeld in teams van 4 á 5 personenper boot. Er wordt gezeild met de 16M2 ( BM er) . Dit zijn ideale tourzeilboten! Uitgangspunt is dat op elke boot iemand aanwezig is met zeilervaring. Indien er niet voldoende ervaren zeilers zijn, kunnen wij eventueel voor instructeurs zorgen.

Aan de hand van een routekaart wordt deze middag een mooie zeiltocht gevaren. Heerlijk ontspannen zeilen waarbij op sommige momenten tóch even de handen uit de mouwen gestoken dienen te worden. 

Voor prijzen en reserveringsmogelijkheden verwijzen wij u door naar naar www.tijstermanboten.nl

Wij verzorgen graag uw culinaire aanvulling!

Koffie drinken?

Voor of na het varen lekker koffie drinken? Dat kan bij Tijsterman! Wij serveren u 2x een kopje koffie/thee met gesorteerd gebak voor € 9,00.

Picknickmand mee?

Tijdens het varen genieten aan boord van allerlei lekkers? Wij geven u graag een picknickmand mee voor onderweg. In de picknickmand zitten luxe belegde broodjes, wraps, hand fruit, koffie, thee en jus de orange. De kosten hiervan zijn € 13,50 per persoon, voor minimaal 4 personen.

Gezellig afsluiten

Wat dacht u van een gezellige afsluiting in "de Deel" of  op ons ruime terras met magnifiek uitzicht op de Nieuwkoopse Plassen? U kunt bij ons genieten van een lekkere high tea, een borrel met iets lekkers erbij of bijvoorbeeld een diner of een  barbecue buffet (vanaf 20 personen) ?