Routebeschrijving0172 571 267Direct reserveren

Zelf op pad met de kano

Met een kano de Nieuwkoopse plassen op!

In het Nieuwkoopse Plassengebied zijn mooie kano dagtochten, maar ook korte tochtjes van 1 of 2 uur te maken.  Rustig en ontspannen je eigen tempo bepalen. Met een routekaart vaar je door de smalste en mooiste natuurgebieden met bijzondere aanlegplaatsen. Op deze manier kun je met vrienden, familieleden of collega’s in slootjes varen waar grotere vaartuigen niet mogen komen.  Je kunt varen met 1 of 2 persoons-kano’s of met een Canadese kano.

 Bij jachthaven Plaszicht kunnen wij de kano's  voor u reserveren.

Kiest u voor onze kano's?

In een kano kunnen 1  of 2 personen met elkaar varen. Het relaxte genieten is pas helemaal compleet als u bij terugkomst nog heerlijk nageniet op ons terras aan de plas met één van onze arrangementen. De  vertrek- en aankomsttijden zijn door u te bepalen.  Huurprijs per kano (incl. vaarroutekaart): 

  • 1 persoons € 4,00 per uur of € 20,00 per dag 
  • 2 persoons € 6,00 per uur of € 30,00 
  •  2 persoons Canadees € 6,00 per uur of € 30,00 per dag

Culinaire aanvullingen:

Koffie drinken?

Voor of na het varen lekker koffie drinken? Dat kan bij Tijsterman! Wij serveren u 2x een kopje koffie/thee met gesorteerd gebak voor € 9,00.

Picknickmand mee?

Tijdens het varen genieten aan boord van allerlei lekkers? Wij geven u graag een picknickmand mee voor onderweg. In de picknickmand zitten luxe belegde broodjes, wraps, hand fruit, koffie, thee en jus de orange. De kosten hiervan zijn € 13,50 per persoon, voor minimaal 4 personen.

Gezellig afsluiten

Wat dacht u van een gezellige afsluiting in "de Deel", of op ons ruime terras met magnifiek uitzicht op de Nieuwkoopse Plassen? U kunt bij ons genieten van een lekkere high tea, een borrel met iets lekkers erbij of bijvoorbeeld een diner of een  barbecue buffet (vanaf 20 personen)?

Let op in de zomermaanden is de verhuur van boten enorm druk, u moet op tijd reserveren, of rechtstreeks de jachthaven contacten. Dat kan via  telefoonnummer 0172-571786 of per email contact@tijstermanboten.nl