Routebeschrijving0172 571 267Direct reserveren

Mystery Tour

Kiest u voor onze Mystery tour op het water?

Ontdek het geheim van ons mooie natuurgebied!

We willen je de mystieke invloed van het prachtige natuurgebied laten ervaren.  Je krijgt het mysteriepakket mee en dat helpt je de aanwijzingen te doorzien. Natuurlijk moeten jullie daar samen wat voor doen. Uit de woorden van het orakel zal blijken wat er zoal ontdekt kan worden om de route te vinden. Breinkrakers verhelderen de voortgang in onze elektroboot. Ook zijn er verschillende opdrachten uit te voeren om deze schitterende tocht te volbrengen. Ervaar de rust en pracht van de Nieuwkoopse Plassen! Bij slecht weer hebben we een prachtig alternatief om in die situatie achter de hand te hebben. 

De kosten voor de Mystery tour zijn:

  • vanaf 8 personen € 25,00 per persoon
  • vanaf 16 personen € 24,00 per persoon
  • vanaf 20 personen € 20,00 per persoon

Culinaire aanvullingen:

Koffie drinken?

Voor of na het varen lekker koffie drinken? Dat kan bij Tijsterman! Wij serveren u 2x een kopje koffie/thee met gesorteerd gebak voor € 9,00.

Picknickmand mee?

Tijdens het varen genieten aan boord van allerlei lekkers? Wij geven u graag een picknickmand mee voor onderweg. In de picknickmand zitten luxe belegde broodjes, wraps, hand fruit, koffie, thee en jus de orange. De kosten hiervan zijn € 13,50 per persoon, voor minimaal 4 personen.

Gezellig afsluiten

Wat dacht u van een gezellige afsluiting in "de Deel" of  op ons ruime terras met magnifiek uitzicht op de Nieuwkoopse Plassen? U kunt bij ons genieten van een lekkere high tea, een borrel met iets lekkers erbij of bijvoorbeeld een diner of een  barbecue buffet (vanaf 20 personen)?