Routebeschrijving0172 571 267Direct reserveren

Kever Cabrio Rally Tour

Zin om met je collega’s of klanten een fantastische uitgezette route te volgen in het prachtige Groene Hart? 

Het kan al voor groepjes vanaf 12 tot maar liefst 200 deelnemers.

Elk team rijdt zijn eigen rally en deze wordt extra sportief en uitdagend door de uitgezette puzzelrit met lastige vragen die alle deelnemers moeten oplossen. De rally wordt gereden met beetle cabrio’s of een road trip in de minstens zo populaire VW Hippie Busjes. De juiste route is van groot belang om alle vragen en opdrachten te kunnen oplossen. Het zijn dan ook de mooiste routes!

Afsluiting van de rally met prijsuitreiking tijdens de borrel en beker voor het winnende team met natuurlijk een hilarische groepsfoto!

Culinaire mogelijkheden:

Koffie drinken?

Voor of na het varen lekker koffie drinken? Dat kan bij Tijsterman! Wij serveren u 2x een kopje koffie/thee met gesorteerd gebak voor € 9,00.

Picknickmand mee?

Tijdens de rally genieten van allerlei lekkers? Wij geven u graag een picknickmand mee voor onderweg. In de picknickmand zitten luxe belegde broodjes, wraps, hand fruit, koffie, thee en jus de orange. De kosten hiervan zijn € 13,50 per persoon, voor minimaal 4 personen.

Gezellig afsluiten met high tea, diner of BBQ buffet?

Wat dacht u van een gezellige afsluiting  in "de Deel", of op ons ruime terras met magnifiek uitzicht op de Nieuwkoopse Plassen? U kunt bij ons genieten van een lekkere high tea, een borrel met iets lekkers erbij of bijvoorbeeld een diner of een  barbecue buffet (vanaf 20 personen)?