Routebeschrijving0172 571 267Direct reserveren

Kano verwondertocht

Kiest u voor onze Kano verwondertocht?

Kanoën is een sport die je op vele manieren kunt beoefenen.  De Nieuwkoopse Plassen zijn bij uitstek geschikt voor een prachtige kanotocht.  En al helemaal perfect om je te laten verwonderen in deze tocht met opdrachten waarin wetenswaardigheden en speciale verhalen over het gebied verwerkt zijn. Soms alleen, dan weer met elkaar, vindt je uit hoe je verder komt door de wirwar van smalle slootjes die weer uitkomen op open plassen.

Je kunt kiezen voor de 'Kano-verwondertocht' waarmee je aan de hand van omschreven aanwijzingen een fraaie route door het gebied vaart en speciale details tegenkomt. De kosten voor de Kano verwondertocht zijn:

  • vanaf 8 personen € 23,50 per persoon
  • vanaf 16 personen € 23,00 per persoon
  • vanaf 20 personen  € 22,50 per persoon

Culinaire aanvullingen:

Koffie drinken?

Voor of na het varen lekker koffie drinken? Dat kan bij Tijsterman! Wij serveren u 2x een kopje koffie/thee met gesorteerd gebak voor € 9,00.

Picknickmand mee?

Tijdens het varen genieten aan boord van allerlei lekkers? Wij geven u graag een picknickmand mee voor onderweg. In de picknickmand zitten luxe belegde broodjes, wraps, hand fruit, koffie, thee en jus de orange. De kosten hiervan zijn € 13,50 per persoon, voor minimaal 4 personen.

Gezellig afsluiten

Wat dacht u van een gezellige afsluiting in "de Deel" of  op ons ruime terras met magnifiek uitzicht op de Nieuwkoopse Plassen? U kunt bij ons genieten van een lekkere high tea, een borrel met iets lekkers erbij of bijvoorbeeld een diner of een  barbecue buffet (vanaf 20 persosnen)?