Routebeschrijving0172 571 267Direct reserveren

GPS Escape Tour

Kiest u voor onze GPS escape tour op het water?

FUN is de rode draad! En het leuke is ... een vaarbewijs is niet nodig!

Laat je uitdagenop het water om de versleutelde gegevens te ontraadselen. Geheime codes lokken je in het gebied en moeten door jullie ontcijferd te worden. Alleen door samenwerking kun je de hints verwerken. Met welk inzicht onthul je de oplossing? Krijg je de sloten geopend? Welke cijfeercombinaties helpen je verder? Hef de blokkades op om je einddoel te bereiken. Ieder heeft een taak aan boord. Geniet door met behulp van GPS op de elektroboot het prachtige gebied van de Nieuwkoopse Plassen te doorgronden.

Alleen zo kun je het einddoel bereiken! Bij slecht weer hebben we een prachtig alternatief om in die situatie achter de hand te hebben.

De kosten voor de GPS escape tour zijn:

  •  vanaf 4 personen  € 45,00 per persoon
  • vanaf 8 personen € 32,50 per persoon
  • vanaf 13 personen € 30,00 per persoon
  • vanaf 20 personen € 27,50 per persoon
  • vanaf 30 personen € 25,00 per persoon
  • vanaf 40 personen € 22,50 per persoon

Een GPS sloepentocht met schipper behoort ook tot de mogelijkheden, maar slechts maximaal voor 12 personen ( 2 boten ).

Culinaire aanvullingen:

Koffie drinken?

Voor of na het varen lekker koffie drinken? Dat kan bij Tijsterman! Wij serveren u 2x een kopje koffie/thee met gesorteerd gebak voor € 9,00.

Picknickmand mee?

Tijdens het varen genieten aan boord van allerlei lekkers? Wij geven u graag een picknickmand mee voor onderweg. In de picknickmand zitten luxe belegde broodjes, wraps, hand fruit, koffie, thee en jus de orange. De kosten hiervan zijn € 13,50 per persoon, voor minimaal 4 personen.

Gezellig afsluiten

Wat dacht u van een gezellige afsluiting in "de Deel" of  op ons ruime terras met magnifiek uitzicht op de Nieuwkoopse Plassen? U kunt bij ons genieten van een lekkere high tea, een borrel met iets lekkers erbij of bijvoorbeeld een diner of een  barbecue buffet (vanaf 20 personen)?