Routebeschrijving0172 571 267Direct reserveren

Combinatie tocht "voor elk wat wils:

Wat voor grotere groepen een prachtige invulling van de dag wordt (of dagdeel) is deze Gevarieerde Combitocht. "Voor elk wat wils"

De groep wordt in drieën opgedeeld. Elk groepje doorloopt de tocht in een andere volgorde.  Het is aan jullie om de opdrachten en geheimen uit te voeren en op een juiste manier te ontrafelen. Wie heeft het bij het rechte eind? Wie weet het meest? Wie is het behendigst? Wie snapt de hints?

Keuze uit: Wandel-step-kano / Sloepvaren-fietsen-kano / zeilen-fietsen-suppen / fietsen-sup-kano. Elk onderdeel is voorzien van logboek met beschrijving en opdrachten om een spannend en leuk avontuur door te maken.

Bijvoorbeeld, de kosten voor de combinatie GPS, Fiets en Sup zijn:

  • vanaf 8 personen € 57,50 per persoon
  • vanaf 16 personen € 45,00 per persoon
  • vanaf 20 personen  € 35,00 per persoon

Bijvoorbeel, de kosten voor de combinatie Wandel, Step en Kano zijn:

  •  vanaf 8 personen € 45,00 per persoon
  • vanaf 16 personen € 35,00 per persoon
  • vanaf 20 personen  € 25,00 per persoon

De combinatietochten zijn in verschillende samenstellingen te boeken, daarom maken wij  graag een offete op maat voor u.

Culinaire aanvullingen:

Koffie drinken?

Voor of na het varen lekker koffie drinken? Dat kan bij Tijsterman! Wij serveren u 2x een kopje koffie/thee met gesorteerd gebak voor € 9,00.

Picknickmand mee?

Tijdens het varen genieten aan boord van allerlei lekkers? Wij geven u graag een picknickmand mee voor onderweg. In de picknickmand zitten luxe belegde broodjes, wraps, hand fruit, koffie, thee en jus de orange. De kosten hiervan zijn € 13,50 per persoon, voor minimaal 4 personen.

Gezellig afsluiten

Wat dacht u van een gezellige afsluiting in "de Deel" of  op ons ruime terras met magnifiek uitzicht op de Nieuwkoopse Plassen? U kunt bij ons genieten van een lekkere high tea, een borrel met iets lekkers erbij of bijvoorbeeld een diner of een  barbecue buffet (vanaf 20 personen) ?