Routebeschrijving0172 571 267Direct reserveren

Babyshower

Babyshower bij Tijsterman.

Loop je met het idee om een aanstaande moeder eens volledig in het zonnetje te zetten?  Dat kan natuurlijk bij Tijsterman!

Wat is er nou mooier dan de aanstaande moeder volledig te verrassen en te overspoelen met aandacht? Dat is een geweldige ervaring waar wij je graag bij helpen zodat jij samen met je vriedinnen alle aandacht kan geven aan de aanstaande moeder.

Voor de babyshower hebben we verschillende ruimtes beschikbaar. Zo kun je terecht in het restaurant, maar ook de Stee of bij mooi weer lekker op het (overdekte) terras.

Catering mogelijkheden

Koffie met lekkers € 9,00

Lekker koffie drinken? Dat kan bij Tijsterman! Wij serveren u 2x een kopje koffie/thee met gesorteerd gebak.

High tea € 27,50

  •  Diverse theesoorten, voor de liefhebbers koffie, maar ook keuze uit verse munt of gember thee
  •  Sandwiches tonijnsalade en pata negra
  • Hartige variaties, hartige tulp kerrie kaas en zalm, pasteitjes gevuld met groene pesto en tomaat mozzarella, mini quiches
  • Scones naturel met room en marmelade, amandelsterren, mini appeltaartje en hazelnootschuimbol

Ons High-tea arrangement is mogelijk vanaf 10 personen. Dit serveren wij aan tafel. Vanaf 20 personen presenteren wij de hightea in een buffet.

Huur bijvoorbeeld een elektroboot en neem een picknickmand mee voor onderweg.

Tijdens het varen genieten aan boord van allerlei lekkers? Wij geven  graag een picknickmand mee voor onderweg. In de picknickmand zitten luxe belegde broodjes, wraps, hand fruit, koffie, thee en jus de orange. De kosten hiervan zijn € 13,50 per persoon, voor minimaal 4 personen.