Routebeschrijving0172 571 267Direct reserveren

8 Uurs Vergaderarrangementen

Komt u bij ons vergaderen?

Voor uw vergadering wij verschillende ruimtes beschikbaar.

Onze vergaderruimtes variëren in capaciteit. Uiteraard afhankelijk van de gewenste opstelling. Wij hebben een twee  geoutilleerde vergaderruimtes, namelijk "de Stee" en "de Deel"

De Stee is voor vergaderen geschikt  tot 20 personen en de Deel is voor vergaderen geschikt tot 125 personen. Deze richten wij natuurlijk in met de opstelling die u wenst.

Wij hebben diverse arrangementen voor u samengesteld, uiteraard is het altijd mogelijk om voor u een offerte op maat te maken.

Onze 8 uurs vergaderarrangementen.

8 uurs  Vergaderarrangement met lunch inclusief gebruik ruimte, flipover met stiften, WI-FI, koekjes, mobiel presentatiescherm, onbeperkt koffie, thee en kannen water in de vergaderruimte:

  • vanaf 5 personen € 56,50 per persoon
  • vanaf 11 personen€ 50,50 per persoon
  • vanaf 31 personen € 44,50 per persoon

De lunch wordt geserveerd in ons restaurant de Hooiberg en bestaat uit een assortiment van vers afgebakken belegde broodjes met diverse soorten luxe belegsoorten.

8 uurs  Vergaderarrangement met lunch en diner inclusief gebruik ruimte, flipover met stiften, WI-FI, koekjes, mobiel presentatiescherm, onbeperkt koffie, thee en kannen water in de vergaderruimte:

  • vanaf 5 personen € 90,00 per persoon
  • vanaf 11 personen€ 82,50 per persoon
  • vanaf 31 personen € 75,00 per persoon

De lunch en het diner worden geserveerd in ons restaurant de Hooiberg. De lunch bestaat uit een assortiment van vers afgebakken belegde broodjes met diverse soorten luxe belegsoorten. Het diner bestaat uit een 3 gangen keuzemenu.

Bovenstaande arrangementen zijn uit te breiden met handfruit en frisdrank in de vergaderruitme voor € 10,00 per persoon.

De genuttigde consumpties tijdens de lunch en het diner in restaurant de Hooiberg worden afgenomen  op basis van nacalulatie.