Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Translate »
EnglishFrenchGermanItalianSpanish
EnglishFrenchGermanItalianSpanish

Welkom bij Restaurant Tijsterman

Wat eens een oer-Hollandse boerderij was, is omgetoverd tot een specialiteitenrestaurant van klasse. De warme sfeer en daar omheen de natuurlijke schoonheid van het Nieuwkoopse Plassengebied is volkomen bewaard gebleven. Graag willen wij u van deze sfeer laten proeven en geven u de finishing touch aan tafel.

De Hooiberg

De hooiberg werd zowel vroeger als nu door boeren gebruikt om het hooi van het land op te slaan. Wij hebben het verbouwd tot restaurant en de inrichting strak maar toch landelijk gehouden. De hooiberg heeft een open keuken zodat de ruimte nog meer een open karakter krijgt. De menukaart is samengesteld uit biologische gerechten, streekgerechten en herkenbare gerechten. Hier kunt heerlijk genieten van het uitzicht over de Nieuwkoopse plassen tijdens de lunch of een rustgevend avondje dineren.

Terras

Op het terras aan het water kunt u heerlijk genieten van een verkoelend drankje, een gezellige lunch of diner a la carte.

De gerechten worden u geserveerd vanuit de keuken van het restaurant. Op deze locatie kijkt u uit op de rustige Nieuwkoopse plassen met zijn watersporters en recreanten.

Catering

Bedankt voor uw interesse in onze catering mogelijkheden!

Voor catering en groepen hebben wij arrangementen opgesteld met prijzen gebaseerd op een bezoek aan ons restaurant maar die wij met een korting op uw adres kunnen leveren of op locatie kunnen bereiden, echter gezien catering altijd maatwerk betreft hebben wij graag overleg over uw wensen zodat u geen zorgen heeft over dit gedeelte van uw bijeenkomst.

 • Ze zijn vroeg dit jaar maar zeker niet minder lekker! ASPERGES uit Limburg!

  Click for fullsize photo

  Posted By Restaurant Tijsterman

  April 05

 • Ze zijn er weer! Nieuwkoopse paling. Let op op is op

  Click for fullsize photo

  Posted By Restaurant Tijsterman

  March 22

 • Terras is weer geopend!

  Click for fullsize photo

  Posted By Restaurant Tijsterman

  March 08

 • Wij zijn in Maart weer 6 dagen open en heten u graag welkom van dinsdag t/m zondag. Deze maand hebben wij voor u nog de geweldige actie ONBEPERKT SLIPTONG voor € 19,50 Ook komt pasen er weer aan en informeren wij u graag! De brunch begint met een kop voorjaarssoep hierna serveren we Paasbrood met diverse vers afgebakken broodjes, croissants, kandijkoek, krentenbrood, ossenworst, gerookte zalm en filet americain, oude en jonge kaas, brie, achterham, rosbief, Serano ham, grootmoeders stoofpotje en natuurlijk de eieren in verschillende varrianten! Met als afsluiter een Paasdessert! Brunch incl: koffie/thee, (karne)melk, vruchtensappen. De rondvaart De brunch is inclusief een rondvaart over de Nieuwkoopse Plassen. U kunt kiezen om eerst een rondvaart te nemen en daarna gebruik te maken van de brunch of na de brunch met de rondvaart mee te gaan. Aanvang 11.00 Start rondvaart 11:00 uur - Brunch circa 12:30 - Einde circa 15:00 uur Start brunch 11:00 uur - Rondvaart circa 13:30 uur - Einde circa 15:00 uur Prijs volwassen €32.50 Prijs Kinderen €22,25 Graag verwelkomen wij u in ons restaurant aan de Nieuwkoopse plassen. Reserveren kan op 0172-57 12 67 of info@restaurant-tijsterman.nl vriendelijke groet van de familie Tijsterman

  Posted By Restaurant Tijsterman

  March 05

 • Dat is wel even terug !

  Click for fullsize photo

  Posted By Gijs Blonk

  January 07

 • Click for fullsize photo

  Posted By Richard Tijsterman

  November 06

 • Live@Tijs

  Click for fullsize photo

  Posted By Restaurant Tijsterman

  October 25

 • Lekker erwtensoep!!!

  Click for fullsize photo

  Posted By Restaurant Tijsterman

  October 18

newspaper templates - theme rewards